Bauer Hockey Supreme M40 luistin YTH

149.00 

Kiekkokampanjan hinnat ovat Team Sportian tarjoushintoja, jotka ovat voimassa jääurheilun Pro myymälöissä niin kauan kuin tavaraa riittää. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuvaus

Korkeatasoista suorituskykyä. SUPREME M40 Youth luistimet on suunniteltu erityisesti nuoremmille pelaajille, jotka haluavat kehittää luistelutaitojaan Luistin on valmistettu kevyistä ja korkealaatuisista materiaaleista sekä tuntuu mukavalta jalassa. Luistin on täydellinen valinta nuorille pelaajille jotka haluavat kehittyä jääkiekossa.
Ominaisuudet:
Fibre Comp Boot Construction – MOTIONFLEX MAX teknologia sekä pehmeämpi rakenne auttavat luistelusuuntaista potkua. Eteenpäin jousto auttaa edistämään hyvää luistelutekniikka niille nuoremmille pelaajille, jotka ovat vielä kehittämässä potkuaan.
Youth Pro Stock -huopakieli – Suunniteltu antamaan mukavan sekä ammattilaismaisen tunteen.
Sublimoitu vuori – Kosteuttahylkivä sisävuori pitää luistimen kuivana ja raikkaana.
YTH LIGHTSPEED-teräkotelo – Tämä ikoninen teräkotelo on ollut standardi yli vuosikymmenen ajan. LS1-terämetalli.

Korkeatasoista suorituskykyä. SUPREME M40 Junior -luistin on suunniteltu nuorempia aktiiviharrastajia varten, jotka haluavat kehittää luistelutaitojaan. Luistin on valmistettu kevyistä ja korkealaatuisista materiaaleista sekä tuntuu mukavalta jalassa. Luistin on täydellinen valinta nuorille pelaajille jotka haluavat kehittyä jääkiekossa.